HACCP
S rostoucími požadavky na zdravotní nezávadnost potravin vznikla norma HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).
Norma HACCP se zaměřuje na klíčové požadavky ovlivňující bezpečnost a zdravotní nezávadnost potravin v celém řetězci od výroby přes zpracování, distribuci až po prodej.
Certifikaci HACCP doporučujeme všem firmám působícím v potravinářském průmyslu.
Požadavky normy HACCP
- Určení kritických bodů v potravinářském řetězci
- Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin
- Úprava technologických postupů výroby
- Zajištění dokumentace všech procesů
- Pravidelné kontroly kritických bodů (teploty, křížení surovin atd.)
Co získáte na základě certifikace
- Zvýšíte kvalitu produktů a poskytovaných služeb
- Zdokonalíte organizační strukturu organizace
- Zvýšíte efektivitu celé organizace
- Snížíte provozní náklady
- Zvýšíte důvěru veřejnosti a zákazníků
- Zajistíte soulad se zákonnými předpisy a nařízeními
- Získáte lepší přístup ke státním zakázkám
Nejžádanější certifikace
ISO/IEC 42001:2023
Artificial Intelligence Management System (AIMS)
Norma ISO/ IEC 42001:2023 specifikuje požadavky na tvorbu, implementaci, údržbu a neustálé zlepšování systémů AIMS. Jeho cílem je maximální přínos a zodpovědné využití AI v organizaci.
ISO 37301
Certifikace ISO 37301 | Compliance Management System
Standard ISO 37301 je speciálně navržen pro zlepšení systému dodržování předpisů v organizaci.
SJ – PK
Systém jakosti pozemních komunikací (SJ – PK) | LL-C Czech Republic
Certifikaci systému jakosti pozemních komunikací (tzv. systém „SJ – PK“), resp. ověření způsobilosti k provádění vybraných činností / technologických procesů zhotovitelů, se provádí zpravidla v rámci auditu systému managementu kvality dle ISO 9001.
Kvalita a bezpečí
Kvalita a bezpečí lůžkové zdravotní péče
ISO 21001
Systémy řízení pro vzdělávací organizace
ISO 9001
Systémy managementu kvality (QMS)
Podnikáte v oboru potravinářství a máte zájem o certifikaci normy HACCP ve vaší společnosti? Neváhejte nás kontaktovat.